Продажі електромобілів у травні

prodagi_v_travni

Минулого місяця серйозно зросли продажі електромобілів, в тому числі й продажі Chevrolet Bolt EV. Травень став найкращим місяцем продажів для Chevrolet у 2017 році і в загальному найкращі продажі Bolt-а, продажі котрого почались у грудні.

У травні Шевроле продали 1566 електромобілів Bolt EV, в результаті чого п’ятимісячний підсумок в цьому році склав 5950 електромобілів (ще 579 були продані в грудні 2016 року).

Chevrolet узагалі продовжують затяжний розвиток свого ринку електромобілів і роблять все поступово. Аби ви краще розуміли про що ми говоримо, електромобіль Bolt не буде доставлятись у Мічиган до вересня. Чому? Можливо, тому що мічиган – домівка General Motors.

Це третій місяць поспіль, коли Chevrolet Bolt переплюнули Nissan Leaf у продажах. Електромобіль Leaf, до речі, продався у травні розміром у 1392 одиниці. В результаті чого п’ятимісячна сума продажів цього електромобіля Nissan склала 5 741.

Цей показник продажів Leaf є вищим, ніж аналогічний показник за 2016 рік, Тоді до травня були продалі 4692 електромобілів Nissan Leaf.

Третій автомобіль, гібридний Chevrolet Volt, мав найвищі продажі із трійки: у травні було продано 1812 гібридів Chevrolet Volt. П’ятимісячні продажі гібриду Шевроле склали 9 187 авто.

Схожі записи