Porsche придумала назву для першого серійного електромобіля

Перший електромобіль Porsche з’явиться в 2019 році і отримає назву Taycan. Серійний автомобіль буде доступний мінімум в трьох виконаннях.

tukan

Серійна версія електромобіля Porsche Mission E отримає назву Taycan. Про це йдеться в повідомленні на сторінці компанії в Facebook. Перший електромобіль Porsche з’явиться в 2019 році. За попередніми даними, ціни на новинку будуть починатися від 80 тис. доларів.

Серійний електромобіль буде доступний мінімум в трьох виконаннях. Базова, «середня» і топова версії будуть доступні з 402, 536- і 670-сильними агрегатами відповідно. Передній двигун в будь-якому випадку буде розвивати 215 к.с. Агрегати працюватимуть спільно з двоступеневою трансмісією. Крім того, автомобіль отримає електронне блокування диференціала задньої осі.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Найпотужніша модифікація електрокара зможе прискорюватися з місця до 100 км / год менше ніж за три секунди, а її максимальна швидкість буде обмежена електронікою на позначці 250 км на годину. Запасу акумуляторів вистачить приблизно на 500 км пробігу. Поповнити запас батарей на 80% можна буде всього за 20 хвилин.

Концепт-кар Porsche Mission E був представлений в 2016 р на Паризькому автосалоні. Прототип укомплектували двома електричними двигунами, встановленими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому електрокар розганяється з місця до 100 км / год за 3,5 секунди. Максимальний пробіг без підзарядки акумуляторів склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

Схожі записи