Porsche Mission E готується до урочистої презентації

Незважаючи на те, що компанія Porsche зараз проводить випробування власного електромобіля в стандартному кузові Panamera, незалежні дизайнери постійно намагаються вгадати дизайн екстер’єру майбутнього спорткара Mission E.

porshemisionskoro

Варто відзначити, що всі дизайнери і експерти сходяться в єдиному, що концепція автомобіля, а також загальний напрямок дизайну буде збережено з моделі Panamera, а ось окремі елементи можуть стати повністю унікальними. Передбачається також те, що компанія додасть в автомобіль не тільки інноваційні технічні елементи, а й зовсім несподівані дизайнерські нововведення.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Так, судячи з наданих зображень електромобіль отримає сучасну світлодіодну оптику, а також невелику решітку «радіатора» в нижній частині переднього бампера для охолодження акумуляторної батареї. Крім того електромобіль буде оснащений повністю функціональним переднім і заднім дифузором, а також порогами стилізованими під сходинки.

. . . .

porshemisionskoro2

Технічні характеристики поки не повідомляються, але можна припустити, враховуючи пряму конкуренцію з Tesla Model S, що електромобіль буде оснащуватися двома електродвигунами з сумарною потужністю не менше 600 кінських сил і запасом ходу близько 550-600 км.

Схожі записи