Почалось виробництво Tesla Model 3

teslamodel3-fabryary20

У Каліфорнії нарешті почалось обіцяне виробництво електромобіля Tesla Model 3. Запустили виробництво найбільш бюджетного електромобіля компанії Tesla саме сьогодні, 20 лютого.

Мінімальна ціна електромобіля складатиме 35 тисяч доларів. Розрахована модель на серійне виробництво (на відміну від попередніх моделей). Тим не менш це запуск тестового виробництва, повноцінний запуск планується на середину літа цього року. Потраплять електромобілі в руки власникам під кінець поточного року.

Електромобіль Tesla Model 3 був представлений у березні минулого року, і вже за тиждень перед замовлення моделі скало 300 тисяч. У 2018 році Tesla планує випустити 500 000 електромобілів (враховуючи їхню популярність вже сьогодні).

Батарея електромобіля Tesla Model 3 буде меншою, ніж в попередніх моделей – Tesla Model X та Tesla Model S. На одному заряді бюджетна модель зможе пройти близько 350 кілометрів.

Про запуск тестової партії моделі Tesla Model 3, опираючись на офіційні дані, ми вже писали. Ну що ж, обіцянки дотримались.

Схожі записи