Pininfarina K350 – новий кросовер з повністю електричною силовою установкою

Компанія Pininfarina, в рамках Пекінського автосалону, представила новий кросовер з повністю електричною силовою установкою, розроблений у співпраці з компанією Hybrid Kinetic Group.

pininfarina1

Компанія Pininfarina, за останні кілька років, представила досить багато новинок, при цьому, в парі з китайською компанією Hybrid Kinetic Group представили цілу лінійку гібридних кросоверів H600 і H500. Однак зараз компанія представила перший електричний кросовер, який буде оснащуватися силовою установкою з потужністю до 400 кінських сил.

. . . .

Окремо наголошується, що в компанії Pininfarina ретельно опрацювали єдину концепцію дизайну для лінійки електрифікованих автомобілів. При цьому, був створений унікальний і вже впізнаваний дизайн решітки радіатора, об’єднаної з головною оптикою. Навіть лінії даху виглядають так само, як на концепті седана H500.

Читайте також: Mercedes-Maybach представив електричний кросовер

Електромобіль володіє справді унікальним дизайном інтер’єру. Спинки задніх сидінь є частиною кузова. Всі пасажири отримали доступ до управління кліматом і аудіосистемою.

pininnfarina2

Автомобіль оснащується унікальною системою складання панелі приладів і дисплея мультимедійно-інформаційної системи. Крім того, дисплеї займають практично весь простір передньої панелі.

Також передбачається, що кросовер буде здатний розігнатися до 250 км/год. Ємність акумуляторної батареї поки не повідомляється, але запас ходу електромобіля складе 350 км.

Схожі записи