Перший серійний електромобіль Mercedes показали в русі

Компанія Mercedes-Benz опублікувала відеотизер, в якому показана їзда на прототипі нового електричного кросовера . У жартівливому ролику компанія прощається зі звуком двигуна внутрішнього згоряння і каже: «Привіт, електриці».

seriinii_benc

У короткому відео показано, як Mercedes-Benz EQ їздить по дорозі в пустелі і при цьому видає дивні звуки. У зйомках брав участь популярний бітбоксер Даніель Джованні, відомий своїм умінням відтворювати звучання автомобільних двигунів.

Прототип Mercedes-Benz EQ представили восени 2016 року на Паризькому автосалоні. Концепт-кар Generation EQ був оснащений двома електродвигунами сумарною потужністю 300 кВт (408 к.с.), розташованими на передній і задній осі. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за п’ять секунд. Таким чином, динамічні показники електрокара близькі до Mercedes-AMG GLC 43. Завдяки комплекту літій-іонних акумуляторів ємністю 70 кВт-год позашляховик може проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

При цьому першим серійним електромобілем нового покоління EQ стане компактна модель EQA, виробництво якої стартує в 2020 році. Новинка буде покликана скласти конкуренцію BMW i3.

Схожі записи