Перший електромобіль Seat з’явиться в 2019 році

seat-electrychnyj

Один з керівників компанії Seat Енріке Пастор підтвердив, що компанія планує на 2019 рік доповнити свій модельний ряд випуском першої моделі електромобіля.

Можливо, Seat представить абсолютно нову модель, проте не виключене створення модифікації автомобіля підвищеної прохідності Ateca або хетчбека Leon.

Також є інформація, що компанія поки що не розглядає можливість розробки гібридних моделей. Причиною такого рішення є високі фінансові витрати на поточній стадії.

Випуск нового електромобіля Seat відбудеться приблизно через рік після виходу компактного позашляховика, який запланований на весну 2017. За попередніми даними, новинку назвуть Arona. За основу для створення електромобіля інженери компанії візьмуть модель Ibiza наступного покоління, базою для якої послужить модульне шасі MQB концерну Volkswagen.

Нагадаємо, шість років тому на щорічній презентації новинок від відомих брендів автомобілебудування в Женеві Seat представив дизайн-концепт електромобіля Ibe, розробленого на основі субкомпактного хетчбека Ibiza. Модель була оснащена електромотором потужністю 102 к.с. з крутним моментом 200 Н·м і укомплектована батареями загальною ємністю 18 кВт/год. Час розгону від 0 до 100 км/год складає 9,7 с, а його максимальна швидкість – 160 км/год. Максимальна відстань, яку купе здатне подолати на одному заряді – 160 км.

Схожі записи