Оновлений Kia Soul, електричне судно Tesla, електричний кросовер GAC Enverge Concept та ін. – головні новини за тиждень (12.01-18.01)

Початок 2018 виявився доволі успішним для любителів електромобілів, адже потішив нас цікавими новинками, які були представлені за короткий період часу.

Пропонуємо вам ознайомитися з новинами, які відбулись на електромобільному ринку за тиждень (12.01-18.01).

Kia збільшить запас ходу електричного Soul

Електричний кросовера Kia Soul EV отримає блок акумуляторів з більшою ємкістю, завдяки чому зможе проїхати без підзарядки до 180 кілометрів.

soul1

Компанія Kia оновить електричну версію компактного кросовера Soul, у якого збільшиться запас ходу. Про це з посиланням на документи Агентства з охорони навколишнього середовища США (EPA) повідомляє InsideEVs.

Електричне судно Tesla

Голландська компанія Port-Liner розпочала будівництво двох гігантських повністю електричних вантажних суден. Виробник оголосив, що судна будуть готові до осені цього року і здійснять своє перше плавання в Нідерландах.

korabel

Проект вартістю 100 мільйонів євро матиме значний вплив на галузь перевезення вантажів між портами Амстердама, Антверпена та Роттердама.

Ford анонсував електричний позашляховик Mach 1

Американська компанія Ford Motor Company привезла на автосалон в Детройт 2018 року багато новинок, включаючи моделі Ranger, Bullitt Mustang і Edge ST. Однак у виробника є ще один новий автомобіль з електричним приводом, який буде представлений пізніше.

ford2

В рамках виставки автомобільної промисловості компанія Ford офіційно анонсувала новий позашляховик. Він буде повністю електричним і буде називатися Ford Mach 1 .

У Детройті представлений електричний кросовер GAC Enverge Concept

Концептуальний крос GAC Enverge Concept оснащений електричною силовою установкою. Ніякої інформації про її потужність і характеристики китайська компанія не надала.

gaaakkkk333

Відомо лише те, що на одній повній «заправці» електромобіль здатний подолати близько 600 км.

Компанія Ferrari планує розробити електричний суперкар

Компанія Ferrari планує розробити суперкар з повністю електричною силовою установкою, який зможе конкурувати з автомобілями Tesla. Про це розповів керівник італійської марки Серджіо Маркіоне.

ferarrii

У Ferrari вже є досвід у створенні серійних автомобілів з комбінованими силовими установками. Так, в 2013 р італійці випустили флагманський суперкар LaFerrari. Він комплектується 963-сильною гібридною установкою, склад якої включив 6,3-літровий мотор V12, електричний агрегат, комплект літій-іонних батарей і семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. LaFerrari здатен розганятися до 100 км / год за три секунди, а його максимальна швидкість обмежена 350 км на годину.

Infiniti почне виробництво електрокарів в 2021 році

Компанія Infiniti почне серійне виробництво автомобілів з електрифікованими силовими агрегатами з 2021 року. Про це повідомляє прес-служба бренду з посиланням на президента і виконавчого директора Хірото Сайкава. За словами топ-менеджера, ряд дизайнерських рішень для нових машин буде запозичений у концепту Q Inspiration, який був представлений на автосалоні в Детройті.

infinitii

Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею. У компанії пояснили, що завдяки цьому усувається необхідність в зовнішньому джерелі зарядки, що значно розширює запас ходу і в той же час забезпечує покупцям типові переваги повноцінного електромобіля (EV).

Надійний та безпечний електромобіль Eagle

Компанія Suzhou Eagle Electric Vehicle Manufacturing Co працює з 1999 року і виробляє маленькі електромобілі, в основному гольф-кари і електрокари для екскурсій по парках. Вирішивши випустити міську машинку, компанія в якості джерела натхнення вибрала легендарну модель BMW Isetta.

eagl1

Довжина – 3300 мм, ширина і висота – 1470, колісна база – 1940, кліренс – 125 мм. Споряджена маса складає 750 кг. Розмірність шин – 165/65 R13.

Ora – новий суббренд для електромобілів

У китайського автомобільного концерну Great Wall з’явився ще один суббренд, який об’єднає під своїм крилом нові моделі електромобілів. Його назва – Ora. Презентація нового суббренда відбудеться на Пекінському автосалоні, де представлять одночасно і першу модель – Ora iQ5.

oragolovna

Ora iQ5 – це ліфтбек з підвищеним кліренсом. З колісною базою довжиною 2615 міліметрів його можна віднести до європейського С-класу. Довжина кузова становить 4445 мм, ширина – 1735 мм, а висота – 1567 мм. Навіть з важкими акумуляторними батареями вага автомобіля становить 1395 кілограм.

Схожі записи