Оновлений електрокар E-Mehari 2018

Французька компанія Citroen виводить на ринок оновлений електрокар E-Mehari 2018 модельного року. Найбільш незвичайний автомобіль отримав нову модифікацію Hard Top.

onovleniisitro2

Електрокар Citroen E-Mehari 2018 модельного року отримує оновлений інтер’єр. Зокрема, в салоні автомобіля з’явилася нова передня панель, а також нові сидіння.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

У список оснащення модернізованого електрокара Citroen E-Mehari 2018 модельного року входять передні і бічні подушки безпеки, система контролю тиску в шинах, ABS, ESC, аудіосистема з Bluetooth, система автоматичного перемикання фар головного світла. Крім цього, машина оснащена спеціальною системою, яка попередить пішоходів про своє наближення звуковим сигналом.

onovlenii_sitro

Citroen E-Mehari як і раніше оснащується електричним двигуном потужністю 68 кінських сил. Зав’ялених запас ходу – близько 195 кілометрів (по циклу NEDC).

onovleniisitro3

Оновлений електрокар Citroen E-Mehari 2018 модельного року в даний час доступний у Франції. Мінімальна ціна моделі, в залежності від версії, становить 19 500 євро (Soft Top) і 20 700 євро (Hard Top).

Схожі записи