Офіційно почались поставки Tesla Model 3

tesla-model-3-first_in_hands

На сьогоднішній виставці Tesla Model 3 ми отримали багато цікавої, проте не менш офіційної, інформації. Відтак, ми дізнались, що Model 3 матиме дві варіації. А власне, базову, за 35 000 доларів, та для клієнтів, в котрих кишені трохи глибші, за 44 000 доларів. У чому різниця? Перша варіація, базова, матиме запас ходу на одному заряді акумулятора 220 миль (354 кілометри), а друга матиме збільшений об’єм акумулятора і проходитиме на одному заряді 310 миль (499 кілометрів). Тобто за додаткові 9 000 доларів ви отримаєте додаткові 90 миль діапазону ходу.

Варіації отримали назви Tesla Model 3 Standart та Tesla Model 3 Range+. Більше того, Range+ ще й буде трохи швидшою. Якщо електромобіль Standart розганятиметься до 98 км/год за 5.6 секунд, то Range+ стартуватиме трохи швидше, набираючи ту ж швидкість за 5.1 секунду. До того ж, за один і той же час електромобілі заряджатимуться із різною продуктивністю. Заряджаючись пів години електромобіль Tesla Model 3 Standart отримає заряд для проходу 130 миль (209 км), а електромобіль Tesla Model 3 Range+ 170 миль (274 км).

Також доступним буде пакет інших покращень, вартістю в 5 000 доларів. В пакет входитимуть панорамний дах (про котрий ми вже писали), обробка деревом, сидіння з підігрівом та інше. Всі модифікації будуть ідентичними ззовні.

Проте, не варто перейматись, стверджує Tesla, адже вони продаватимуть Tesla Model 3 із запасом ходу 300 миль все ж куди дешевше, ніж Tesla Model S. Тесла заявили про це офіційно, можливо, передбачаючи, що різниця між варіаціями стурбує покупців, котрі очікували дешевих електромобілів від компанії.

Нагадаю, що до сьогодні лише один серійний електромобіль зміг пройти «рубікон» в 300 миль без підзарядки. І це найдорожча варіація Tesla Model S вартістю 97 500 доларів. Все ж різниця кардинальна, так? 300 миль за 97 тисяч доларів, та 300 миль за 44 тисячі доларів. Вдвічі дешевше! Тож хвилюватись справді немає чого.

Про дані специфікації Tesla написали на своєму офіційному сайті вже за кілька хвилин, опісля закриття заходу, тож ознайомитись із інформацією ви можете самостійно.

Tesla Motors вже передали перші 30 електромобілів Tesla Model 3 своїм покупцям. Елон Маск заявив, що Tesla прийняли 500 000 передзамовлень від тих, хто заплатив депозит 1 000 доларів. За його словами, зараз головне – наростити масове виробництво.

Доставляти електромобілі Tesla Model 3 Standart тесла планують вже цієї осені.

Схожі записи