Новини за січень на ринку електромобілів

Початок 2018 виявився доволі успішним для любителів електромобілів, адже потішив нас цікавими новинками, які були представлені за короткий період часу.

Пропонуємо вам ознайомитися з новинами, які відбулись на електромобільному ринку за січень 2018 р.

Дешевий електромобіль Dacia

logan2

В найближчі роки Dacia безумовно стане електромобілем, оскільки Франція до 2040 року заборонить продаж автомобілів на бензині і дизельному паливі.

Електромобіль буде готовий через два-три роки, а стартова ціна складе менше 15 000 євро. Швидше за все, в моделі Dacia ми побачимо електричний двигун Renault Zoe , при цьому батарея забезпечить проїзд без підзарядки в 400 км.

Geely Motors оновила електричний седан Emgrand

dzheli2

Китайський виробник Geely Motors офіційно розсекретив оновлену версію електричного седана Geely Emgrand 2018 модельного року. Електромобіль отримав новий індекс EV450.

Наприклад, у оновленого електрокара Geely Emgrand EV450 інші фари головного світла і «закрита» радіаторна решітка. Крім цього, в оснащення моделі входить набір унікальних колісних дисків. У всьому іншому, обидві модифікації авто практично ідентичні.

Компанія Nissan підготувала оновлений фургон e-NV200

e-nv200

Електромобіль отримав нову акумуляторну батарею ємністю 40 кВт · год. Завдяки цьому запас ходу у рестайлінгової моделі виріс до 280 кілометрів. При цьому його вантажопідйомність і місткість багажного відділення залишилися колишніми. Вага електрокара не перевищує 2250 кілограмів.

Революційний електромобіль Nissan e-NV200 поєднує в собі риси фургона Nissan NV200 і популярного пасажирського електромобіля Nissan Leaf, пропонуючи підприємцям електрофургон з нульовим рівнем викидів шкідливих речовин, оснащеним інноваційними системами та функціями.

BMW iNext – новий конкурент Tesla

ineht

Наступний електрокар BMW, який на даний момент має позначення iNext, зможе проїхати без підзарядки акумуляторів близько 700 кілометрів. Про це на Детройтському автосалоні розповіли представники баварської компанії.

Раніше повідомлялося, що BMW iNext буде конкурувати з Tesla Model S. За іншою версією, BMW випустить більш компактний електрокар, який зможе поборотися за покупців з найбільш доступним електромобілем Tesla Model 3.

Читайте також:Офіційне представлення електровантажівки Tesla Semi

KIA везе в Лас-Вегас новий кросовер

kia1

Корейська компанія KIA Motors Corporation розповсюдила інтригуючі зображення нового концептуального кросовера, світова прем’єра якого відбудеться в рамках майбутньої виставки споживчої електроніки CES-2018 у Лас-Вегасі.

Ніякої офіційної інформації про новий автомобіль зараз немає. Однак на задньому бампері моделі красується напис Niro EV, з чого можна припустити, що в Лас-Вегасі компанія представить електричну версію моделі KIA Niro.

Оновлений електрокар E-Mehari 2018

onovlenii_sitro

Електрокар Citroen E-Mehari 2018 модельного року отримує оновлений інтер’єр. Зокрема, в салоні автомобіля з’явилася нова передня панель, а також нові сидіння.

Citroen E-Mehari як і раніше оснащується електричним двигуном потужністю 68 кінських сил. Зав’ялених запас ходу – близько 195 кілометрів (по циклу NEDC).

Fisker представив конкурента Tesla Model S

fiksterkonkurent1

У салоні встановлена повністю цифрова приладова панель, а також два великих дисплея інформаційно-розважального комплексу. За додаткову плату електрокар можна буде укомплектувати ще одним монітором для задніх пасажирів.

Віддача електричної силової установки поки не уточнюється. Відомо лише, що максимальна швидкість Fisker Emotion становить 260 км на годину. Запасу батарей вистачить, щоб проїхати без підзарядки до 650 кілометрів.

LvChi Urano – електрокар з запасом ходу в 700 км

urano1

В Китаї був представлений новий елеткромобіль від маловідомої компанії LvChi, що зуміла забезпечити автомобілю запас ходу в 700 км. Так, нове спортивне купе LvChi Urano з повністю електричною силовою установкою з’явиться в серійному виробництві вже в 2019 році.

LvChi Urano – це тільки перший електромобіль, який стане на конвеєр вже в 2019 році, і буде випускатися в кількості до 50 000 одиниць на рік. Однак вже до 2021 року, компанія представить ще сім моделей.

Kia збільшить запас ходу електричного Soul

soul1

Електричний кросовера Kia Soul EV отримає блок акумуляторів з більшою ємкістю, завдяки чому зможе проїхати без підзарядки до 180 кілометрів.

У США ціни на Kia Soul EV 2018 р починатиметься від 33 950 доларів, а за більш укомплектовану Kia Soul EV доведеться заплатити 35 950 доларів.

Відбулися перші поставки електричного фургона e-Crafter

e-kraf

Німецький автомобільний виробник Volkswagen передав перші повністю електричні фургони e-Crafter клієнтам з Німеччини, Великобританії, Нідерландів та Швеції. Церемонія передачі відбулася в штаб-квартирі компанії в Ганновері.

Е-Crafter оснащений електромотором потужністю 100 кінських сил. Максимальна швидкість електричного фургона обмежена на позначці 90 км / год. Ємність акумуляторних батарей становить 35,8 кВт * год. Запас ходу складає 160 кілометрів. На спеціальній зарядної станції CCS за 45 хвилин можна буде зарядити акумулятори до 80 відсотків. Від побутової електромережі зарядка на 100 відсотків триватиме 5 годині 20 хвилин.

Електромобіль Hyundai Kona Electric став доступний для замовлень

kona1

Електрична версія кросовера Hyundai Kona ще не встигла засвітитися на жодній зі світових автовиставок, однак виробник вже почав приймати на неї попередні замовлення. Поки – лише в Південній Кореї, де новинка надійде в продаж в першій половині цього року.

Електромобіль Hyundai Kona Electric буде коштувати на корейському ринку в межах 44 тис дол. Пізніше електричний кросовер стане доступний в Європі і США.

Схожі записи