Volkswagen Scirocco – спортивне електричне купе

У минулому році німецька компанія Volkswagen офіційно повідомила про те, що компактна модель Scirocco залишає конвеєр. У свою чергу, тоді ж стало відомо, що під назвою VW Scirocco виробник планує випустити спортивне електричне купе.

novii_volc_sirc

На опублікованих зображеннях, новий Volkswagen Scirocco отримав більш стильний і привабливий дизайн екстер’єру. За задумом незалежного іспанського дизайнера, наступник моделі VW Scirocco також отримає такі опції, як панорамний дах, додаткову хромовану обробку, спортивне оформлення інтер’єру. В цілому, електромобіль вийшов досить симпатичним.

На даний час немає точної інформації про те, коли німецька компанія планує представити наступника моделі Volkswagen Scirocco. Відомо, що в найближчі роки виробник планує зосередити всі свої сили на моделях популярного сегменту SUV.

Хочемо вам нагадати, що нещодавно, за новими правилами розмитнення, в Україну був завезений перший електромобіль преміум-класу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співзасновник Тесла Клуб Україна Назар Шимон-Давида.

“Сьогодні був дуже насичений день і на закінчення встигли розмитнити в Києві для власника першу в Україні Tesla Model X без ПДВ! Все працює, податок є, але 0%:) Через декілька днів буде наступна і потім ще)) Якщо комусь треба то кажіть, привеземо.”

tesla_rozmitnili_2

За словами Шимона-Давида, вартість найпопулярнішого у нас в країні електромобіля – Nissan Leaf – знизиться на 1000-1500 євро. На дорожчі електрокари, ціна яких 30 тисяч євро, зниження ціни може досягати до п’яти тисяч євро, у випадку з Tesla – до 20 тисяч євро.

Схожі записи