Новий Tesla Roadster помітили на дорогах загального користування

Видання Electrek поділилося першими фотографіями електрокара Tesla Roadster нового покоління, який був помічений на дорогах загального користування в Лос-Анджелесі.

nadorozitesla

ЕлектрокарTesla Roadster був офіційно оприлюднений американською компанією під час презентації електричної вантажівки Tesla Semi. Новинка від каліфорнійського бренду, під час виходу на ринок, буде вважатися найшвидшим серійним автомобілем у світі.

Tesla Roadster нового покоління здатний прискорюватися з нуля до першої сотні за 1,9 секунди. Максимальна швидкість – понад 400 км / год. Орієнтовна ціна – від 200 000 доларів США.

В мережі з’явилися перші фотографії нового електрокара Tesla Roadster на дорогах загального користування. Як зазначає видання, за кермом автомобіля перебував головний дизайнер американської компанії Tesla.

nadorozitesla1

Як підкреслює видання, під час руху електрокар Tesla Roadster нового покоління «зламався і зупинився посеред проїжджої частини». У свою чергу, Франц фон Холцхаузен очікував евакуатор. При цьому в компанії відзначили, що «автомобіль не” зламався “, і він зміг самостійно проїхати». Однак до сих пір неясно, чому він зупинився посеред дороги.

Схожі записи