Новий позашляховик SsangYong Korando стане електромобілем

ssangyong-electromobil

Кросовер SsangYong Korando другого покоління випускають вже шість років, але його нове покоління з’явиться не раніше 2019 року. Затримка спричинена розробленням електричної версії моделі.

Новий SsangYong Korando буде доступним електромобілем. Характеристики СсангЙонг поки що не відомі, але очікується, що запас ходу електромобіля становитиме щонайменше 300 км.

У Ssangyong оголосили, що будуть використовувати технології електричних транспортних засобів, розроблені фахівцями індійської материнської компанії Mahindra & Mahindra, до речі, в модельному ряду Mahindra вже є електромобіль. На думку експертів, в новинці, оснащеній двома або більше електромоторами, буде реалізована повнопривідна схема, причому передня і задня осі не будуть зв’язані механічно.

До появи на ринку електромобіля Ssangyong Korando, південнокорейський автовиробник також планує запустити наступне покоління моделі Rexton. Найімовірніше, кросовер SsangYong Korando також отримає 2,0-літровий бензиновий турбомотор на 225 к.с. і 2,2-літровий 181-сильний турбодизель. Ці двигуни дебютували на концепт-карі SsangYong LIV-2 в Парижі і ними обладнають новий SsangYong Rexton.

Кардинально зміниться і дизайн автомобіля. Новий SsangYong Korando стане більшим і ззовні нагадуватиме гібридний позашляховик XAV Adventure-концепт, показаний минулого року на Франкфуртському автосалоні.

Електричний кросовер SsangYong Korando хочуть представити одночасно з бензиновою і дизельною версією. Тому розробка моделі затягується.

Схожі записи