Нові зображення електричного Volkswagen ID Cross

Volkswagen ID Cross – це перший повністю електричний кросовер від німецького концерну Volkswagen, концептуальна модель якого була представлена в рамках Шанхайського автосалону. На даний момент ще мало інформації про серійну версію. Однак в мережі з’явилися детальні зображення майбутньої новинки, яка може стати електро-кросовером.

idkros

Незважаючи на те, що інформації про серійну версію поки немає, можна відштовхнутися від концептуальної моделі, яка оснащувалася двома електромоторами, з максимальною потужністю по 151 к. с. У рух автомобіль буде приводитися за допомогою акумуляторного блоку з ємністю до 83 квт-годин.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Дані характеристики дозволять кросоверу розвивати швидкість в 100 км / год всього за 6 секунд, а запас ходу складе не менше 500 км. Електромобіль буде використовувати безліч нових технологій. Однак існує припущення, що новинка не отримає напівавтономного пілотування.

idkros2

У списку оснащення можна буде відзначити повністю цифрову панель приладів, сучасну мультимедійно-навігаційну систему з великим сенсорним екраном, круїз-контроль, кліматичну систему, а також системи активної і пасивної безпеки.

Судячи з зображень, електроомобіль отримає сучасний дизайн.

Схожі записи