Нові фотографії Tesla Roadster

Виробник вперше виставив прототип електричного суперкара другого покоління в своїй штаб-квартирі і співробітники поділилися знімками в соцмережах.

noviirodster_pvipingaip

Також варто сказати про максимальну швидкість американської новинки, яка перевищує 400 кілометрів на годину. Новий родстер Tesla Roadster – це один з найбільш швидших автомобілів в світі! Tesla Roadster оснащений трьома електромоторами і здатний прискорюватися від 0 до 100 км/год за 1,9 секунди.

noviirodster

Новинка оснащується трьома електромоторами. Їх сумарна віддача не називається, але відомо, що живляться вони від батареї ємністю 250 кВт / год, а максимальний обертовий момент становить 10 000 Нм.

noviirodster_pngaip

Заявлений запас ходу – 620 миль. Це практично дорівнює 1 000 км. Однак за ці нововведення доведеться платити. Ціна родстера Tesla Roadster другого покоління складе не менше 200 000 доларів.

У компанії розповіли, що серійний випуск родстера Tesla Roadster нового покоління почнеться в 2020 році.

Хочемо нагадати, що електрокар Tesla Roadster був офіційно оприлюднений американською компанією під час презентації електричної вантажівки Tesla Semi. Новинка від каліфорнійського бренду, під час виходу на ринок, буде вважатися найшвидшим серійним автомобілем у світі.

Схожі записи