Нові фотографії Tesla Model 3 демонструють нам салон і не тільки

tesla_3_novi_foto_1

Складається враження, ніби ми кожного дня отримуємо новини та свіжу інформацію про Tesla Model 3, але цього разу в нас трішки більше «свіжого». Кілька прототипів електромобіля Tesla Model 3, вочевидь, були відправлені до Кремнієвої Долини на тестування, а ми, як наслідок, отримали кілька дуже цікавих та чітких фото, що показують нам новенький електромобіль трохи детальніше.

У першу чергу, дивлячись на фото кермової панелі стає зрозуміло, що вона класична. Раніше ходили слухи про те, що електромобіль Tesla Model 3 отримає рухоме кермо, що ховатиметься під панель у режимі автопілоту, але, схоже ,цього не сталось. Можливо, враховуючи, що це прототип, у «Тесли» на цю тему й приховані козирі в рукаві, але поки все виглядає саме так.

tesla_model_3_new_photo_2-3

На дисплеях ми можемо побачити меню, котре, вочевидь, діагностує як на даний момент співпрацюють системи електромобіля.

Це все здогадки, але ввікнення «torqueEstimate», ймовірно, пов’язано з генерацією енергії за допомогою гальмування, враховуючи такий запис« regenLight »(яка, ймовірно, показує, викликало чи ні генерування енергії стоп-сигнали). Схоже, що запис «socMin» показує, що електромобіль в даний час знаходиться на рівні заряду 65,3%. LimpRequest, ймовірно, встановлений для батареї із низьким зарядом і хоче обмежити подачу крутного моменту, щоб захистити довговічність батареї. А контактний пристрій може просто означати, вимкнений чи включений електромобіль. Якщо уважно придивитись до панелі, можна зрозуміти, що електромобіль підтримує всі свої діючі системи, але на даний момент не ввімкнений.

tesla_model_3_new_photo_4-5

Раніше ми вже бачили, як Tesla Model 3 тестується на треку Fremont, тож після зовнішньої оцінки дуже цікаво зазирнути всередину:

На зовнішньої фотографії показаний якийсь датчик, прикріплений до задньої сторони електромобіля.

Ми не впевнені, що це за датчик, але він виглядає як «трубка піти». Такий датчик зазвичай використовуються в авіаційних і автомобільних транспортних засобах для вимірювання повітряного потоку над поверхнею, тому можна припустити, що тестувався електромобіль і на аеродинаміку, або ж калібрував ся спідометр. Звичайно, це просто припущення, і ми не можемо сказати із стопроцентною впевненістю, що це за пристрій. Проте зауважимо, що він був помічений лише на одному з трьох привезених електромобілів.

tesla_3_novi_foto_6

Також ми помітили, що важіль передач за кермом тепер включає настройку парковки, реверс, нейтраль, привід та автопілот. Це тонка зміна, котру міг помітити не кожен, але це важливо, адже означає, що Тесла не розглядає Автопілот як окрему функцію електромобіля.

Схожі записи