Нова інформація про електричний фургон Sprinter

Компанія Mercedes-Benz розповсюдила першу інформацію про електричну модифікацію фургона Sprinter нового покоління. Така модель вийде на ринок в наступному році.

noviisprinterrr

Електричний Sprinter буде оснащуватися тією ж силовою установкою, що і eVito. Фургон отримає 107-сильний (300 Нм) двигун, який зможе харчуватися від одного з двох комплектів батарей – ємністю 41 або 55 кіловат-годин. У першому випадку машина зможе проїхати без підзарядки близько 115 кілометрів, а в другому – 150 кілометрів.

. . . .

Базовий варіант при цьому здатний перевозити до 1040 кілограмів вантажу. Зарядка батарей займе від шести до восьми годин. За допомогою надпотужних станцій на 80 відсотків акумулятори можна буде «заправити» за 45 хвилин.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Звичайний Sprinter нового покоління дебютував в лютому. У моделі існують декілька варіантів виконання, модифікації з переднім, заднім і повним приводом, а також спеціальною системою, яка дозволяє через інтернет віддалено контролювати всі машини або пов’язувати їх водіїв з диспетчером.

.

noviisprinteer2

Вантажопідйомність топового фургона досягає 5,5 тонни, а в кузов машини з найдовшим виконанням і найвищою кабіною вміщається до 17 кубометрів вантажу.

Схожі записи