Nissan LEAF Black Edition – ексклюзивна версія електромобіля Nissan LEAF

nissan_leaf_black_edition

Продажі електромобілів Nissan подолали рубіж в 260 000 одиниць, що збільшує шанси компанії на втілення концепції Nissan Intelligent Mobility. Це сталося за рахунок того, що продажі електричного хетчбека Nissan LEAF в країнах Євросоюзу в першій половині поточного року зросли на 10% в порівнянні з тим же періодом минулого року, а електричного фургона е-NV200 – на 34%. Таким чином вже більше 75 000 європейців з 43 країн стали власниками електромобілів Nissan.

Японський автовиробник вирішив ще більше підігріти інтерес до еко-моделей, випустивши спеціальну версію свого найпопулярнішого електромобіля LEAF – Nissan LEAF Black Edition, покликаного продемонструвати, яким може бути преміум-дизайн в сегменті масових електромобілів.

Базуючись на вже існуючій модифікації Acenta, нова обмежена серія Nissan LEAF Black Edition пропонує передовий дизайн і ряд нових стильних рішень для надання кузову більш динамічного вигляду.

nissan_leaf_black_edition_2

Відмінність спецверсії Nissan Leaf Black Edition від звичайного Ніссан Ліф полягає в колірному оформленні. Автомобіль отримав чорне забарвлення кузова. Крім того, нова версія електрохетчбека включає в себе легкосплавні 16-дюймові диски чорного кольору, світлодіодні фари, дверні пороги з підсвічуванням, тоновані скла, чорні корпуси зовнішніх дзеркал заднього виду і задній спойлер на даху такого ж кольору. Килимки на підлогу зі швами синього кольору завершують новий преміальний образ Nissan LEAF Black Edition.

В оснащення електромобіля Black Edition також входить новітня модифікація інформаційно-розважальної системи NissanConnect EV і інноваційна система кругового огляду Around View Monitor.

В продаж ця серія міського електромобіля надійде в березні 2017 року в європейських країнах та буде випускатися до серпня 2017 року. Перші 1000 покупців в Європі отримають в подарунок установку точки доступу Wi-Fi для виходу в Інтернет з можливістю підключення до 8 різних пристроїв.

nissan_leaf_black_edition_1

Nissan LEAF став першим масовим електромобілем. З моменту його випуску в 2010 році в світі було продано вже понад 240 000 «зелених» машин цієї моделі, 64 000 з яких їздять дорогами Європи. Цього року він отримав нову батарею ємністю 30кBт/год і здатний тепер проїхати на одній зарядці до 250 км (NEDC), що відкриває нові можливості власникам «Ліфа», які вже проїхали на своїх електромобілях понад 2,5 мільярди миль.

Nissan LEAF є світовим бестселером серед повністю електричних автомобілів.

Схожі записи