NextEV випустить електричний гіперавтомобіль за $ 1,5 мільйона!

nextev-kitajskij-elektrychnyj

Міжнародна компанія NextEV, яка щедро фінансується з Китаю, приступила до тестування нового автомобіля, який може стати найдорожчим і найшвидшим електромобілем в світі. Новинку позиціонують як головного конкурента моделям McLaren P1 і Ferrari LaFerrari.

Електромобіль NextEV відрізняється від своїх конкурентів не тільки потужною силовою установкою, а й частим використанням передових технологій, які використовуються в чемпіонаті електричної Формули Е.

За даними виробника, гіперавтомобіль NextEV оснащується електричною установкою на 1 мВт. Електричний гіперкар потужністю 1360 к.с. вже почали тестувати на треку в Британії.

Тести проводяться в Британії не випадково, адже керівником китайської компанії є англієць Мартін Ліч, який брав участь в розробці автомобілів Ford, Mazda і Maserati. Але засновником і власником NextEV є китайський інтернет-магнат Вільям Лі.

Як видно з перших фотографій, майбутній гіперавтомобіль «на батарейках» має звужені передні LED-фари, а ззаду можна побачити великий активний спойлер. Форма кузова досить незвичайна і складна з точки зору аеродинамічного опрацювання.

За попередніми даними, китайський суперавтомобіль має декілька електромоторів, які не тільки видають вражаючу потужність, але і покращують розвал по осях. Очікується, що електричний гіперавтомобіль з Піднебесної зможе набирати 100 км на годину за 2 з «хвостиком» секунди і розганятися до максимальних 300-330 кілометрів на годину.

Незважаючи на китайське походження, розробники мають намір випускати гіперавтомобіль в Британії, а продавати найшвидший електромобіль NextEV – в Європі. До слова, дебют новинки відбудеться зовсім скоро – 21 листопада 2016 року. Ціна гіперавтомобіля – близько 1,5 мільйона доларів.

Схожі записи