Найочікуваніші електромобілі 2018 року

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі список найбільш очікуваних електромобілів 2018 року.

golovna2018

В наш рейтинг увійшли не концепти або прототипи, а ті моделі, які в поточному році повинні надійти в продаж.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 оснащується електромотором потужністю 258 к.с., який дозволяє автомобілю прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,1 секунди. Запас ходу електрокара, в залежності від батарей, варіюється від 350 до 500 кілометрів. У США ціни на автомобіль починаються від 35 тис. доларів.

teslpna_2018

Деякі клієнти, які оформляли замовлення на електрокар Tesla Model 3, вже отримали свої автомобілі. Але саме 2018 рік має стати «справжнім народженням» доступного автомобіля з електричною силовою установкою від американської компанії Tesla.

Jaguar I-Pace

Повнопривідний Jaguar I-Pace розганяється до 100 км/год за 4 секунди, а також має запас ходу в 500 мілометрів. Зарядити електромобіль можна всього за 2 години, у цьому допоможе спеціальний пристрій.

Прийом попередніх замовлень на новий електрокар підвищеної прохідності британської компанії Jaguar стартував досить давно. Орієнтовно, в салонах дилерів екологічно чиста новинка з’явиться ближче до осені 2018 року.

Mercedes-Benz EQ

Електромобіль Mercedes Benz EQ оснащений блоком літій-іонних акумуляторів ємністю 60 кВт/год, що забезпечують запас ходу в 400 кілометрів. Батареї можуть заряджатися як через стандартний кабель, так і за допомогою системи бездротової зарядки, що працює за принципом електромагнітної індукції.

mercedes-eq-a-conc

Концепт електричного позашляховика німецького преміального бренду Mercedes-Benz був офіційно представлений раніше. Однак є всі шанси на те, що вже в 2018 році ми нарешті побачимо серійну версію прототипу Generation EQ.

Audi E-Tron Quattro

Офіційної інформації про Audi E-Tron Quattro в даний час немає. Передбачається, що конкурент Tesla Model X отримає інноваційні системи автономного управління. За даними наших європейських колег, для автомобіля передбачена модифікація з акумуляторної батареї ємністю 95 кВт / год. Це забезпечить великий запас ходу.

audi_e-tron_quattro_c

Вперше концептуальний прототип електричного позашляховика Audi E-Tron Quattro німецька компанія офіційно представила вже три роки тому.

Fisker EMotion

Конструкція електромобіля виконана з алюмінію і карбону, що дозволило значно зменшити масу машини. Новинка отримала двері, які відкриваються вгору.

У салоні встановлена повністю цифрова приладова панель, а також два великих дисплея інформаційно-розважального комплексу. За додаткову плату електрокар можна буде укомплектувати ще одним монітором для задніх пасажирів.

Віддача електричної силової установки поки не уточнюється. Відомо лише, що максимальна швидкість Fisker Emotion становить 260 км на годину. Запасу батарей вистачить, щоб проїхати без підзарядки до 650 кілометрів.

fisker_emotion

Стильний електрокар Fisker EMotion вже також офіційно представлений. Мало того, Хенрік Фіскер вже збирає попередні замовлення по депозитах в розмірі 2000 доларів. Є інформація про те, що вже в кінці 2018 роки ми побачимо серійну машину.

Nio ES8

На ринок Піднебесної виходить електричний кросовер Nio ES8. Мінімальна ціна екологічно чистого автомобіля складає 480 000 юанів, що за поточним обмінним курсом валют становить близько 60 тисяч доларів США.

nio3ao

Модель Nio ES8 в компанії позиціонується як прямий конкурент електрокару Tesla Model X. Габарити машини: 5 022/1 962/1 753 мм. Відстань між осями – 3 010 мм.

Повнорозмірний електричний крос Nio ES8 побудований за мотивами концепту, світова прем’єра якого відбулася на Шанхайському автосалоні 2017 року. Причому серійний електрокар практично нічим не відрізняється від концептуального прототипу, за винятком деяких дрібниць.

nio-02

Місткий електричний кросовер Nio ES8 побудований на алюмінієвій модульній платформі. Автомобіль оснащений пневматичною підвіскою і електричним двигуном на кожній з осей. Сумарна віддача – 650 кінських сил. Також в оснащення моделі входить акумуляторна батарея на 70 кВт / год. Зав’ялених середній запас ходу – 355 кілометрів.

Мінімальна ціна нового повнорозмірного електричного кросовера Nio ES8 в Китаї – від 448 000 юанів (близько 60 тис. доларів США). У компанії розповіли, що в 2018 – 2019 році новинка надійде в продаж на західні ринки.

nioo34

Схожі записи