Найочікуваніші електромобілі 2018-2020

У 2017-2018 роках було багато електромобільних сюрпризів – звичайні легковики, суперкари і позашляховики. З кожним роком автомобільна індустрія намагається вразити клієнтів, і ми впевнені, що в найближчі роки нас чекає дебют чогось ще більш захоплюючого.

naiochikuvan_golovna

ecoautoinfo.com пропонує вашій увазі рейтинг топ найочікуваніших електромобілів, які повинні офіційно дебютувати в найближчі три роки.

BMW i5

naiochikuvbmv_i5

Ми вже знаємо, що німецька компанія BMW планує масштабне розширення i-лінійки. Інсайдери запевняють, що баварська марка як і раніше розглядає можливість випуску електричного «позашляховика» BMW i5 . Коли може дебютувати ця модель? В найближчі 3 роки.

. .

Tesla Model Y

teslavidklalamodelu

Мабуть, що новий компактний позашляховик Tesla Model Y є найбільш очікуваною моделлю американської компанії, ніж, скажімо,Tesla Roadster нового покоління. В основі електричного кросу буде лежати платформа від електромобіля Model 3. При цьому дизайн екстер’єру буде виконаний у фірмовому стилі Tesla.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Ford Mustang Mach 1

fordmach1

Як відомо, компанія Ford задумала масштабну електрифікацію. Наприклад, раніше компанія анонсувала електричний позашляховик Ford Mach 1. Знову ж ходять чутки, що в лінійці виробника може з’явитися крос, побудований на базі культової моделі Ford Mustang.

Porsche Mission E

porshegotuetsyamisione

Говорячи про цей автомобіль, можна сказати, що нам просто необхідно набратися терпіння. Як відомо, німецька преміальна марка готується до офіційної прем’єри моделі Porsche Mission E . Детальні характеристики автомобіля озвучать вже в самий найближчий час.

. . . . . . . .

Tesla Pickup

teslapikap

Вже офіційно підтверджено, що незабаром на ринку з’явиться електричний пікап Tesla Pickup . Мало того, американська компанія вже показала дизайн практичного електрокара. Однак швидкої появи електромобіля чекати не варто – її дебют повинен відбутися ближче до кінця поточного десятиліття.

Схожі записи