Найгучніші новинки автосалону в Детройті-2018

В американському Детройті підходить до завершення перша велика виставка автомобільної промисловості NAIAS-2018. Детройтський автосалон традиційно починає рік автомобільних подій. І в цей раз можна було побачити безліч новинок, серед яких електрокар GAC Enverge Concept і Lexus LF-1 Concept.

golovnadetroit

Lexus LF-1 Concept

Японська компанія Lexus представила на автосалоні в Детройті-2018 коцнепт нового флагманського кросовера. Прототип отримав назву Lexus LF-1 Limitless Concept.

Новинка покликана показати світу майбутній дизайнерський напрямок преміального бренду, а також демонструє новий рівень сучасних технологій.

На жаль, даний автомобіль поки демонструє виключно концептуальні рішення в дизайні екстер’єру та інтер’єру. Однак в компанії не прокоментували можливі силові агрегати, а також особливості трансмісії. Але можна припустити, що майбутній новий флагман отримає гібридну версію plug-in, а також повністю електричну модифікацію.

lexus_lf-1_concept1

В оформлення дизайну інтер’єру фахівці повністю відмовилися від фізичних кнопок і перемикачів і замінили їх сенсорами, які розпізнають жести. В обробці салону концепту використовується метал, дерево, а також темна і світла шкіра.

Не менш важливим є той факт, що концептуальний позашляховик Lexus LF-1 Limitless Concept отримав автопілот і чотиривимірну навігаційну систему. Інноваційна навігаційна система працює як традиційна 3D-навігація, але «при цьому додатково використовує елемент часу, передбачаючи потреби водія і пасажирів в залежності від тривалості поїздки, часу доби і дорожньої ситуації». Наприклад, вона може запропонувати зупинитися водієві і пасажирам біля ресторану або забронювати номер в готелі.

GAC Enverge Concept

Китайська компанія GAC Motor офіційно презентувала на автосалоні в Детройті-2018 кілька новинок. Найбільший інтерес громадськості викликав концепт кросовера GAC Enverge Concept.

gggaaakkkk11

Представлений в Детройті прототип GAC Enverge Concept – це концепт з футуристичним дизайном екстер’єру. Представники китайської марки розповіли, що над сміливим і ефектним дизайном новинки працювала група фахівців під керівництвом Ріка Чена.

Концептуальний крос GAC Enverge Concept оснащений електричною силовою установкою. Ніякої інформації про її потужність і характеристики китайська компанія не надала.

gaaakkkk333

Відомо лише те, що на одній повній «заправці» електромобіль здатний подолати близько 600 км.

Схожі записи