Досягнення електромобілів на початок 2017 року

tesla_model_3_zvit_1

2017 рік виявився дуже вдалим для любителів електромобілів. Всього за місяць нам представили просто величезну кількість електрокарів. Виставка CES у Лас-Вегасі, Інтернаціональне Авто-Шоу у Детройті – ці та багато інших подій були дуже плідними для екологічних авто.

Чи говорить це про те, що ми стоїмо на порозі зміни парадигми у транспортній сфері? Кожен може вирішити для себе. Ми ж, в свою чергу, вважаємо, що електромобілі хоча й повільно, але дуже впевнено прямують до успіху, і рано чи пізно, може не так швидко, як хотілося б, займають своє місце на ринку та на світових шосе.

Ми пропонуємо вам невеличкий звіт про найгучніші новини світу електромобілів, що стались за такий короткий проміжок часу, від початку 2017-го року.

Faraday Future

electromobile-faraday-future-91-1

Почнемо ми із дуже гучної новини, котру , свого часу, сприйняли дуже позитивно. Модель FF91, котра стартувала саме на виставці CES, сприймалась багатьма як альтернатива Tesla. Не можна сказати, що все вийшло дуже вдало, були, звичайно, проблеми із електромобілем на виставці.

Tesla Model 3

zvit-2

Нарешті ми отримали достатньо інформації про Tesla Model 3. Поступає бюджетна модель електромобіля в продаж вже цього року. Нам нарешті дозволили поглянути на фото електромобіля ззовні та всередині. А також стало відомо, що Експериментальна партія Tesla Model 3 буде випущена вже в лютому.

Chrysler Portal

fiat-main-800x400

В цій статті часто згадуватиметься виставка CES, адже Лас-Вегас потішив фанатів електромобілів багатьма новинками. Однією із таких новинок став і концепт сімейного електромобіля Chrysler із запасом ходу понад 400 кілометрів та функцією швидкої зарядки.

Twizzy

platform-1

Renault та OSVehickles представили унікальну платформу для розробки електромобілів, котра стане відкритою для приватних підприємців. Це є дуже важливою новиною, котра допоможе дрібним підприємцям розробляти та продавати власні електромобілі.

Volkswagen I.D. Buzz

i_d__buzz_main_2

Після гучного «дизельного скандалу» компанія VW вирішили реабілітуватись, і представили концепт електричного мікроавтобусу, котрий нагадує знакові мікроавтобуси цієї компанії із 60-х. Взагалі, компанія тепер планує вкладати більше грошей в електромобілі та кожного року тішити нас новинками.

Tesla Model S P100D

teslap100d-1

Тут ціла низка приємних несподіванок! Електромобіль Tesla Model S P100D отримав величезний запас ходу – понад 500 кілометрів на одному заряді, розганяється до сотні кілометрів всього за 2 секунди, а також бере участь в унікальних перегонах електромобілів!

Chevrolet Bolt EV

chevrolet_main

А тим часом Chevrolet Bolt EV названо найкращим автомобілем минулого року. Замисліться, не найкращим електромобілем, а найкращим автомобілем! Таку нагороду Шевроле отримало на виставці у Детройті, завдяки низькій ціні, великому запасу ходу та чудовій якості електромобіля.

Toyota Concept-i

toyota_i_zvit_1

Пройти повз цього концепту неможливо, хоча б завдяки незвичайному дизайну електромобіля.

Nissan Leaf

nissan_leaf_zvit_1

В мережу проникло відео оновленого Nissan Leaf, котрий вийде на ринок тільки наступного року. Електромобіль отримав збільшений запас ходу та залишається одним із найпопулярніших електромобілів у світі.

Продажі BYD

byd_prodaly_bilshe_1

Китайська компанія електромобілів BYD в свою чергу б’є рекорди у продажі екологічних авто. Загальні їхні продажі, враховуючи електричні автобуси та вантажівки, склали понад 114 000 одиниць екологічних авто. Серед них багато гібридів, але все ж статистика вражає.

Про ці новини, і багато інших, читайте на нашому сайті.

Схожі записи