Найбільш доступні електромобілі 2018

Без сумніву найбільшими лідерами серед покупок електромобілів є Tesla 3, Chevrolet Bolt EV та Nissan Leaf. Однак ціни на ці електромобілі не кожному по кишені.

avtotop3

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі список найбільш доступних електромобілів 2018 року.

Renault ZOE

Компанія Renault першою запропонувала електромобіль з дійсно великим пробігом за невелику вартість. Renault ZOE не є новинкою: серійний автомобіль був представлений майже 5 років тому.

renozoe

Під капотом Рено Zoe розташований електродвигун на 65 кВт – 88 к. с. Він забезпечує відмінну динаміку машини як в міських умовах, так і на трасі. Працює мотор дуже тихо, а сам електрокар рухається дуже плавно і м’яко. Підвіска спрацьовує чудово, від чого ви будете отримувати незабутнє задоволення. Найбільш значимий плюс покупки Renault Zoe – ціна від 25 000 євро і можливість проїхати на одному заряді до 200 км.

Купивши електромобіль Renault ZOE ви отримаєте безліч переваг:

  • економію коштів на експлуатацію машини;
  • комфорт і безпеку пересування.

Kia Soul

Kia Soul EV являє собою повністю електричний надкомпактний, або як його ще називають «міський кросовер».

soul1

Електричний Soul оснащується літій-іонної полімерної батареєю ємністю 27 кВт * год, яка розташовується в центральній частині днища кузова. Рух електромобіля забезпечує електромотор потужністю 109 к.с. (84 кВт), крутний момент 285 Нм. Двигун здатний набирати 8000 об / хв і розганяти транспортний засіб до максимальної швидкості 145 км / г.

Ціна електромобіля Soul EV , в залежності від комплектації, знаходиться в межах від 31 до 36 тис. дол США.

Renault Kangoo ZE

KANGOO Z.E. — це доступний електричний фургон для бізнесу. Завдяки акумулятору Z.E. 22 кВт-год KANGOO Z.E. дозволить подолати до 170 км в циклі NEDC* та до 125 км в реальних умовах на одному заряді.

Двигун KANGOO Z.E. потужністю 44 кВт містить ряд технологій, що пропонують переваги електричної мобільності на щоденній основі: жодного шуму чи викидів, лише абсолютна ефективність та задоволення.

renault-kangoo-ze

Виберіть KANGOO Z.E., який підходитиме саме вам. Завдяки двом варіантам довжини, різним кількостям сидінь (від двох до п’яти) та трьом версіям ви обов’язково знайдете електромобіль, що відповідатиме вашим потребам.

Вартість електричного фургона стартує приблизно з 25 тис. євро.

E-Mehari

Електрокар Citroen E-Mehari 2018 модельного року отримує оновлений інтер’єр. Зокрема, в салоні автомобіля з’явилася нова передня панель, а також нові сидіння.

onovleniisitro2

У список оснащення модернізованого електрокара Citroen E-Mehari 2018 модельного року входять передні і бічні подушки безпеки, система контролю тиску в шинах, ABS, ESC, аудіосистема з Bluetooth, система автоматичного перемикання фар головного світла. Крім цього, машина оснащена спеціальною системою, яка попередить пішоходів про своє наближення звуковим сигналом.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Citroen E-Mehari як і раніше оснащується електричним двигуном потужністю 68 кінських сил. Зав’ялених запас ходу – близько 195 кілометрів (по циклу NEDC).

Оновлений електрокар Citroen E-Mehari 2018 модельного року в даний час доступний у Франції. Мінімальна ціна моделі, в залежності від версії, становить 19 500 євро (Soft Top) і 20 700 євро (Hard Top).

e-Golf

Електромобіль Volkswagen e-Golf 2017 має нову літій-іонну батарею, потужність якої була збільшена з 24,2 кВт*год до 35,8 кВт*год. Батарея заряджається до 80% ємності протягом години за допомогою зарядної станції постійного струму CCS (40 кВт). Якщо ж використовувати звичайну побутову розетку, то процес зарядки до 100% займе не більше 6 годин.

vw-e-golf-2017

Електромобіль Volkswagen e-Golf 2017 отримав модифікований дизайн передньої і задньої частин авто за рахунок нового концепту передніх фар і задніх ліхтарів на основі світлодіодів full-LED. До новинок e-Golf 2017 можна також віднести активний Info Display, інформаційно-розважальну систему, яка може управлятися жестами і спеціальний додаток для взаємодії смартфона і автомобіля. Крім того, тепер електромобіль можна купити з доставкою додому за допомогою онлайн сервісу “e-Remote”.

Цінові подробиці компанія Volkswagen озвучить ближче до виходу електромобіля на ринок. Попередня версія в США зараз коштує близько 29 тисяч доларів США (без урахування державних пільг).

BMW i3

BMW i3 – німецький міський електромобіль, розроблений компанією BMW. Ще одна назва – Mega city vehicle. Дана модель, в залежності від комплектації, може мати додатковий бензиновий двигун, який буде працювати в парі з електродвигунами. Серійне виробництво автомобілів запущено 2013 року.

bmw_i3

BMW i3 став першим серійним автомобілем BMW з нульовим рівнем викидів з електричною трансмісією. Ціна на європейському ринку починається з € 34 950 ($ 46 400).

Схожі записи