На Женевському автосалоні представили електричний концепт-кар IMx KURO

IMx KURO побудований на базі концепт-кара IMx, вперше представленого на автосалоні в Токіо. Кузов електричного кросовера забарвлений в оригінальний темно-сірий колір. Під час руху зображення навколишніх краєвидів транслюється на великий OLED-дисплей на панелі управління.

nisan1zheneva

Шоу-кар оснащений двома електричними двигунами (по одному на кожній осі) загальною потужністю 320 кВт (700 Нм) і акумуляторною батареєю, що забезпечує 600 км пробігу без підзарядки.

Концепт-кар побудований на новій платформі для електромобілів Nissan. Як заявили представники виробника, концепт дає уявлення про майбутнє стратегії Intelligent mobility від Nissan і покликаний посилити взаємозв’язок водія з автомобілем. Ще одне нововведення – технологія Nissan Brain-to-Vehicle – B2V, покликана допомогти водієві в управлінні. За допомогою системи штучного інтелекту водій може оперувати функціями панелі управління, використовуючи тільки рух очей і жести рук.

nisan1zheneva2

Шоу-кар оснащений системою ProPILOT, здатної працювати в автономному режимі. При активації системи, рульове колесо «ховається» під панель управління, а спинки всіх сидінь відкидаються, надаючи водієві і пасажирам більше вільного місця. При переході на ручне управління рульове колесо і сидіння повертаються на свої місця.

nisan1zheneva3

Доставивши водія в точку призначення, Nissan IMx KURO може самостійно припаркуватися, підключитися до місцевої електромережі і працювати в якості віртуальної електростанції, потім повернутися за власником і відвезти його додому.

Схожі записи