На ринок безпілотних електромобілів виходить Індія

Індійський автовиробник Mahindra в найближчому майбутньому створить лінійку електрокарів, кожен з яких буде оснащений сучасною системою безпілотного управління. Про це сьогодні повідомляє ЕcoAutoInfo.com з посиланням на Аманду Махіндру, голову ради директорів компанії.

У процесі створення нових сучасних безпілотних автомобілів будуть використані ресурси виключно підрозділів Mahindra. На поточний момент часу компанія активно вкладає гроші в шість автобрендів і чотири технологічні компанії, в тому числі і найбільшу в Індії – «Mahindra Tech». Також корпорація володіє власною командою в електричній формульній серії Formula E.

«Зараз у нас за плечима вже є певний потенціал і досвід роботи. Ми змогли успішно завершити кілька технологічних проектів, які дозволять зробити істотний прорив в області безпілотного управління на дорогах загального користування», – розповіла ЗМІ Махіндра.

Нагадаємо, що не так давно в Мережі поширилися чутки про роботу Mahindra над спортивним автомобілем, який буде працювати виключно за рахунок електромотора і зможе скласти гідну конкуренцію Tesla.

Схожі записи