Молодий бренд Ora відзначив свій перший День народження трьома електромобілями R1, R2 і iQ

Перший День народження молодого бренду Ora був відсвяткований презентацією в Пекіні трьох електромобілів: хетчбека iQ, і двох сітікаров R1 і R2.

oraelektro1

Бренд Ora (open reliable alternative) є дочірнім підприємством китайського автогіганта Great Wall, в свою чергу це дає розуміння того, що компанія знайома з автомобільним світом, і в короткі терміни готова представити дійсно якісний продукт, з відносно невисокою ціною.

. . . . .

Варто зазначити, що концепт хетчбека Ora iQ вже виглядає готовим для серійного виробництва, проте сітікари поки виглядають футуристично, і сумнівно, що вони надійдуть в серію з подібним дизайном. Але загальну концепцію дизайну можна розглянути і зрозуміти.

ora2

Ora iQ був представлений компанією ще в минулому році, але зараз стали відомі додаткові подробиці. Так, електромобіль оснащуватиметься електродвигуном, який здатний розвивати близько 100-150 кінських сил при моменті в 280 Нм. Запас ходу складе близько 350 км шляху.

Читайте також: Mercedes-Maybach представив електричний кросовер

Сітікари Ora R1 і R2 були побудовані на базі компактної платформи ME (Mini Electric). На даний момент автомобілі виглядають як масштабні іграшки на радіокеруванні. Однак до моменту виходу в серію, найімовірніше, компанія надасть автомобілям більш реального дизайну.

ora3

На даний момент фахівці не можуть припустити, чи стане компанія популярною, чи вийде вона на міжнародний ринок, а також не можуть зрозуміти, навіщо саме Great Wall створила новий бренд електромобілів.

Схожі записи