Mitsubishi представила кросовер e-Evolution Concept (Відео)

Mitsubishi e-Evolution Concept – прототип абсолютно нового електричного позашляховика з оригінальним дизайном екстер’єру.

evolyutionmits1

Як і багато виробників, що представляють свої новинки на автосалоні в Токіо-2017, компанія Mitsubishi нічого не повідомила про технічне оснащення Mitsubishi e-Evolution Concept. Відомо лише те, що прототип оснащений трьома електричними моторами. Таким чином, перед нами електромобіль підвищеної прохідності з повним приводом і системами Super All-Wheel Control (S-AWC) і Dual Motor Active Yaw Control.

Серед цікавих особливостей Mitsubishi e-Evolution Concept є його гальмівні супорти з електричним керуванням, які забезпечують чудову гальмівну потужність, а також швидше реагування на дії водія.

Крім цього, Mitsubishi e-Evolution Concept отримав унікальні розсувні двері, які забезпечують вільний доступ до чотирьох окремих крісел. У салоні прототипу є широкий цифровий монітор, який транслює інформацію з бічних камер заднього огляду.

mitsubishi_e-evolution_concept5

Також електромобіль отримав цифрову приладову панель і рульове «колесо» незвичайної форми. В оформленні інтер’єру Mitsubishi e-Evolution Concept практично відсутні фізичні клавіші, ручки і перемикачі.

mitsubishi_e-evolution_concept3

Mitsubishi e-Evolution Concept отримав передову систему штучного інтелекту AI. Автовиробник каже, що ця система «збільшує можливості водія» за допомогою спеціальних датчиків, які зчитують зміни в дорожніх умовах і умовах руху. Крім того, система AI може надати індивідуальну програму навчання для власника, щоб поліпшити своє водіння.

mitsubishi_e-evolution_concept4

Схожі записи