Mercedes-Maybach представив електричний кросовер

Компанія Mercedes-Maybach напередодні автосалону в Пекіні розсекретила новий концептуальний автомобіль під назвою Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Автомобіль отримав чотири електродвигуни, які обертають кожне з його коліс. Сумарна потужність силової установки новики – 750 к.с.

maibahpekin

Максимальна швидкість кросовера – 250 км/г. Запас ходу у Ultimate Luxury становить близько 500 км. Електромобіль отримав функцію експрес зарядки: для того що б проїхати 100 км, машину треба підключити до електричної мережі на п’ять хвилин.

Довжина концепту становить 5260 мм, а ширина – 2110 мм, висота – 1764 мм. Електромобіль отримав 24-дюймові колісні диски, хромовані грати радіатора і потаємні ручки дверей.

Центральний тунель машини перетворили в чайний столик. Пасажирам доступні кілька чашок і чайник для традиційної китайської чайної церемонії. Також машина отримає чотири роздільних крісла, а також обробку салону золотом і білою шкірою. Також прототип отримає три сенсорні екрани.

maibahpekin3

Багато рішень, продемонстровані на прототипі, в майбутньому отримає Maybach-версія GLS наступного покоління. Цей автомобіль буде представлений в наступному році. Його основними суперниками на ринку будуть Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan.

maibahpekinzamina

Maybach був заснований в 1909 р і існував до 1950-х як виробник надрозкішний автомобілів. Бренд був відроджений компанією Mercedes-Benz в 2002 р і знову скасований в 2012 р через вкрай низьких обсягів продажів. У 2014-му Mercedes-Benz прийняв рішення повернути на ринок Maybach як суббренда, під яким компанія продає седани S-Сlass в подовженій версії і топових комплектаціях.

Схожі записи