Mercedes-Benz пропонує електричні версії всіх своїх автомобілів до 2022 року

mercedes_proponue_electrychni_versii_-_ecoauto_frankfurt

Daimler, материнська компанія Mercedes-Benz уточнила свої плани, щодо електрифікації своїх автомобілів. В першу чергу німецька компанія боїться, що перший електромобіль Мерседес під маркою EQ знизить прибутки компанії.

В Mercedes вважають, що через фінансові труднощі компанії, котра раніше орієнтувалась на дизельні авто, перші електромобілі вартуватимуть надто багато, і це нашкодить ринкові. Однак із збільшенням виробництва електричних авто, ціни на електромобілі Mercedes мають стабілізуватись. Компанія передбачає падіння цін і стабілізування продажу електромобілів своєї марки до 2025 року. Аби підготуватись до цього, компанія планує випустити електричну версію кожної марки своїх автомобілів до 2022 року.

Схоже, що Mercedes підловили певну тенденцію, адже Jaguar вже оголошували, що планують представити світові електричну версію кожного свого авто до 2020 року. Volvo теж оголошували про подібні плани.

Очікується, що Mercedes почнуть масове виробництво свого першого електромобіля EQ в 2019 році і представлять свій другий електромобіль на виставці у Франкфурті.

Схожі записи