Маленький корейський електромобіль Yebbujana R2 показали в Женеві

yebbjana_0

Невеличкий електромобіль Yebbujana R2 – передсерійна розробка південно-корейської компанії Power Plaza. Це вже третя їхня модель, а попередні так і не дійшли до серійного виробництва. Як буде з цією розробкою, побачимо згодом.

yebbujana

Електромобіль Yebbujana R2являє собою компактний кабріолет з вуглеволокна, посаджений на легке шасі. Оригінальний дизайн в “кривих динамічних формах”, трьохспицеве кермо і спортивні сидіння Bride. У електромобіля також є цифрова приладова панель, розважально-інформаційна система і два монітори, які показують відео-канали з вмонтованих в бічні дзеркала камер.

yebbujana3

Незважаючи на свій невибагливий вигляд електромобіль Yebbujana R2 обладнаний великим 81-КВт літій-іонним акумулятором та електричним двигуном, що виробляє 107 кінських сил та розганяє його до сотні за чотири секунди. Power Plaza анонсувала максимальну швидкість автомобіля в 200 кілометрів на годину.

yebbujana2

Зі слів виробників електромобіль може проїхати 765 км, правда при середній швидкості 60 км за годину. Однак більше деталей невідомо – яка ціна буде на електрокар, чи доречно ставити таку потужну батарею на авто зі скромним дизайном. А також невідомо, коли саме ця модель стане серійною.

Швидше за все це чергова спроба знайти інвесторів та компаньйонів для подальших розробок.

Схожі записи