Mahindra анонсувала три нових електрокара

Компанія Mahindra офіційно підтвердила, що до кінця поточного десятиліття на індійський ринок вийде три нових електромобіля.

mahindra1

Про це в інтерв’ю заявив пан Махеш Бабу, керівник підрозділу Mahindra Electric Mobility. У бесіді з журналістами представник компанії зазначив:

«У нас буде три нові продукти в сегменті EV, які будуть високопродуктивними».

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Ніяких офіційних подробиць про нові електрокари Mahindra поки немає. Наші колеги припускають, що три нових екологічно чистих моделі виявляться позашляховиками, і будуть пропонуватися в різних варіантах запасу ходу: 350 км, 300 км і 250 км. Найшвидший з них зможе прискорюватися з 0 до 100 км / год за 8 секунд.

kapmiri

Варто зазначити, що ця новина з’явилася практично відразу після заяви індійського уряду про те, що до 2030 року в країні будуть продаватися тільки електромобілі. Представники Mahindra впевнені, що це правильна стратегія, але необхідно створити належну інфраструктуру.

Також в компанії Mahindra впевнені, що до 2020 року акумуляторні батареї будуть значно дешевші, ніж сьогодні, що дозволить пропонувати свої електромобілі за доступнішими цінами, що дуже важливо на такому ринку, як Індія.

kompaniya_mahindra__mahindra

В даний час компанія Mahindra продає в Індії чотири електромобіля: e2o, eVerito, eSupro Van і eAlfa.

Схожі записи