LvChi Urano – електрокар з запасом ходу в 700 км

В Китаї був представлений новий елеткромобіль від маловідомої компанії LvChi, що зуміла забезпечити автомобілю запас ходу в 700 км. Так, нове спортивне купе LvChi Urano з повністю електричною силовою установкою з’явиться в серійному виробництві вже в 2019 році.

urano1

Уже відомо, що автомобіль буде оснащуватися двома електричними моторами з потужністю по 353 к.с. і 450 Нм крутного моменту. За офіційною інформацією, розгін автомобіля до 100 км / год займе всього 3,5 секунди.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Новинку оснастять системою бездротової зарядки, системами зарядки від домашньої електромережі, а також системою ультра швидкої зарядки акумуляторів, яка дозволить зарядити батарею до 80% приблизно за 30 хвилин.

urano2

Новинка отримає сучасну цифрову панель приладів, мультимедійну систему з великим сенсорним екраном високої якості, а також системами безпеки автомобіля з розпізнаванням обличчя і голосу.

urano3

 

LvChi Urano – це тільки перший електромобіль, який стане на конвеєр вже в 2019 році, і буде випускатися в кількості до 50 000 одиниць на рік. Однак вже до 2021 року, компанія представить ще сім моделей.

urano4

Також варто відзначити, що дизайн автомобіля відрізняється елегантністю. Це стало наслідком того, що дизайнерське бюро компанії розташовується в Італії.

Схожі записи