Leaf Nismo нового покоління

nissan-leaf-nismo

Новий Leaf отримає спортивний варіант Nismo , розроблений підрозділом Nissan. Використання гоночних технологій Nismo поліпшить аеродинаміку електромобіля і зменшить діючу на нього підйомну силу, зберігши надзвичайно низький коефіцієнт лобового опору Leaf. Електромобіль оснащений спеціальними спортивними шинами.

Японський автовиробник представив лише концепт нового покоління Leaf Nismo, який з’явиться на 45-му Токійському автосалоні 25 жовтня, отже скоро дізнаємося більше деталей.

На дорозі концепція LEAF NISMO пропонує справді захоплюючий привід. Це завдяки спортивному підвіскою та високопродуктивним шинам, не кажучи вже про індивідуальний комп’ютер, який забезпечує миттєве прискорення на будь-якій швидкості. Концепція LEAF NISMO поєднує в собі екологічно чистий характер електромобіля з захоплюючим досвідом водіння, який завжди був відмінною рисою марки NISMO.

Заявили в компанії.

nisan

Нагадаємо,що місяць назад компанія Nissan Motor Company офіційно представила електромобіль Nissan Leaf 2018 нового покоління.

Nissan Leaf нового покоління оснащений 150-сильним мотором, 40-кіловатним комплектом літій-іонних батарей і електронною педаллю газу, що дозволяє прискорюватися або гальмувати натисканням на акселератор. Запас ходу нового Leaf становить 378 км. Ривок з місця до 100 км / год займає 7.9 с.

nissan-leaf-nismo-2
lifnisan2

Схожі записи