Lamborgini випускатимуть спортивні гібриди

avntadoor-lamborgini-eoauto

Новий спорткар Lamborghini укомплектують гібридною силовою установкою. Про це на автосалоні у Франкфурті заявив керівник підрозділу досліджень і розробок італійського бренду Мауріціо Реджіані, повідомляє CarAdvice. За його словами, мова йде про що підключається гібриді.

«Якщо говорити про наш майбутній спорткар, то я бачу його гібридом. Це буде наступний крок у розвитку технологій. Повністю електрична силова установка не підходить для спортивних автомобілів », – пояснив топ-менеджер.

Швидше за все, першим серійним спорткаром Labmorghini із гібридною силовою установкою стане наступник Aventador. На ринку така модель з’явиться в 2019-2020 році.

Читайте також: Audi привезли у Франкфурт електромобіль без керма, педалей та фар.

Перший концепт серійного спорткара Lamborghini під назвою Asterion був приставлений на автосалоні в Парижі в жовтні 2014 року. Машина отримала три електричні мотори і 5,2-літровий бензиновий двигун V10. Сумарна потужність автомобіля склала 300 кінських сил.

До першої «сотні» автомобіль може розігнатися за 3 секунди. Максимальна швидкість концепту – 320 кілометрів на годину. На електротязі спорткар здатний проїхати до 50 км в спокійному режимі. Середня витрата палива – 4,12 л на 100 кілометрів.

lamborghini-urus-concept-april-production-ecoauto

Першим серійний гібридом Lamborghini стане кросовер Urus. Прем’єра машини з такою силовою установкою повинна відбутися в наступному році. У свою чергу, дебют Urus з традиційним бензиновим двигуном заплановано на 4 грудня 2017 року.

Схожі записи