Кросовер Byton показали на офіційних фото

Молодий китайський бренд Byton здивував кросовером з електричною силовою установкою, світова прем’єра якого відбудеться в рамках майбутньої виставки споживчої електроніки Consumer Electronics Show.

buit1

Напередодні офіційного дебюту, компанія, що входить до складу стартапу Future Mobility, опублікувала нові зображення електрокара підвищеної прохідності та додаткову інформацію про автомобіль.

buit2

Опубліковані зображення не розкривають всіх подробиць про новинку, але показують, що автомобіль отримав стильний дизайн екстер’єру і світлодіодні освітлювальні прилади.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

У салоні електричного позашляховика Byton можна виявити так званий комплекс Shared Experience Display, який являє собою величезний цифровий дисплей, що охоплює всю ширину і довжину центральної панелі. На розширеному моніторі може відображатися вся необхідна інформація, включаючи навігацію і список контактів в соціальних мережах.

buit3

Також в компанії Byton кажуть, що електричний кросовер буде мати технологію розпізнавання голосу, сенсорний контроль і біометричну ідентифікацію.

buit5

Відомо, що кросовер Byton харчується від електричної силової установки. Орієнтовний запас ходу моделі складає близько 310 миль (500 км). Відомо, що автомобіль буде збиратися в Китаї, і вийде на місцевий ринок в 2019 році. Через рік новинка повинна з’явитися в Європі і Сполучених Штатах.

Схожі записи