Кому Tesla Model 3? Лише 1000$ завдатку!

teslav

Tesla планує провести презентацію свого майбутнього седану Tesla Model 3, вже 31-го березня. Також компанія повідомила, що почне резервувати електромобілі при оплаті завдатку в 1000 доларів. Але не прогавте черги, адже старт резервування відбуватиметься за тихо-океанським часом. Також Tesla розкрила, як Ви можете зарезервувати новинку, і хто отримає пріоритет при бронюванні.

У повідомленні, розміщеному в блозі Tesla, компанія підтвердила, що резервування почнеться у всьому світі 31-го березня. В цей же час, запрацює і пошта компанії, щоб оцінити, яка кількість резерву на ринках за межами США, і цю інформацію всі бажаючі зможуть перевірити на офіційному сайті компанії.

Якщо покупець хоче отримати автомобіль Tesla Model 3 одним з перших, він може звернутися в компанію, при чому Tesla почне приймати особисті замовлення з моменту, коли вона представить новинку, 31-го березня. Онлайнове резервуання на Tesla.com розпочнеться о 20:30 за тихоокеанським часом 31-го березня. Незалежно від того, резервуєте Ви особисто або онлайн, пріоритет буде відданий поточним власникам Tesla, які вже мають у себе в гаражі цей унікальний електрокар. При цьому, у кожному регіоні буде свій власний список черговості.

Схожі записи