Компанія SF Motors представила електричні кросовери

Компанія SF Motors представила в Каліфорнії два електричних кросовера, з якими планує в найближчий час вийти на ринок.

kitaici_pokazali

Випуск цих електромобілів буде налагоджений на колишньому підприємстві AM General, де раніше випускалися цивільні позашляховики Hummer. Крім того, цей бренд раніше придбав стартап з розробки електричних силових установок, заснований співзасновником Tesla.

На даний момент компанія SF Motors підготувала два кросовера – SF5 і SF7. Вони побудовані на єдиній платформі, яка дозволяє використовувати конфігурації з двома, трьома і чотирма електродвигунами. Цю архітектуру, а також двигуни та акумулятори, марка проектує самостійно. Власний центр досліджень і розробок SF Motors знаходиться в американській Кремнієвій долині.

Детальної інформації про технічну начинку машин поки немає. Відомо лише, що потужність силової установки складе близько 1 073 сил, а запас ходу досягне 500 кілометрів. «Сотню» кросовери зможуть набирати приблизно за три секунди.

kitaici_pokazali2

Першим на ринок вийде компактний кросовер SF5. Він з’явиться в 2019 році. Слідом за ним запустять більшу модель – SF7. Ціни на машини будуть починатися від 50 тисяч доларів.

Схожі записи