Компанія Seat підтвердила випуск першого серійного електромобіля

У 2020 році іспанська марка SEAT офіційно представить абсолютно нову модель, якою виявиться перший в історії бренду автомобіль з електричною силовою установкою. Анонс екологічно чистої новинки був зроблений на щорічній прес-конференції SEAT.

siatttt

Згідно з озвученими даними, електромобіль компанії SEAT зможе проїжджати на одній повній «заправці» близько 500 км. Передбачається, що новинка вийде на ринок під назвою SEAT Born.

Новий електрокар SEAT Born буде побудований на платформі MEB, яку концерн Volkswagen розробив спеціально для машин з електричною силовою установкою. SEAT Born – компактний міський хетчбек. За своїми розмірами новинка буде менше моделі SEAT Leon.

В даний час відомо, що в арсеналі нового електромобіля буде присутній комплекс передових асистентів водія, які в даний момент не пропонуються ні для однієї моделі іспанського бренду. Інша інформація про модель поки тримається в секреті.

Крім того, на щорічній прес-конференції іспанського бренду SEAT, компанія поділилася і іншими планами на майбутнє. Так, до 2020 року компанія планує випустити не менше шести нових моделей. Зокрема, крім згаданого електромобіля виробник випустить гібридну версію моделі SEAT Leon.

Також в лінійці бренду з’явиться флагманський кросовер SEAT Tarraco . Цей автомобіль буде побудований на базі MQB A2, а за технічним оснащенням він виявиться «близнюком» моделі Skoda Kodiaq. У автомобіля буде семимісний салон і повний привід. Ця новинка дебютує в найближчий час.

Схожі записи