Компанія Roewe показала салон електричного кросовера Marvel X

Зовнішній вигляд нового електричного кросовера Roewe розсекретили ще в минулому році. Передсерійну версію електричного кросовера показали на Пекінському автосалоні в квітні цього року, а сьогодні виробник розповсюдив офіційні фото інтер’єру новинки.

reeeh

Крісла та передня панель Roewe Marvel X – шкіряні, по центру встановлено величезний сенсорний екран мультимедійної системи в стилі моделей Volvo і Tesla. Діагональ екрана – 19,4 дюйма. Також Marvel X отримав віртуальну панель приладів.

. . . .

Дизайн електромобіля виконаний за мотивами концепту Roewe Vision-E. За попередніми даними, новий Marvel X побудований на базі кросовера Roewe RX5. Довжина Marvel X дорівнює 4 678 мм, ширина – 1 919 мм, висота – 1 616 мм, колісна база – 2 800 мм. Коефіцієнт аеродинамічного опору нового SUV – 0,29.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

В компанії заявили, що запас ходу електричного кросовера складе приблизно 500 км, а з місця до «сотні» він буде розганятися за 4 секунди. Замовлення на Marvel X в Китаї почнуть приймати вже в червні, ймовірно, тоді ж стануть відомі всі характеристики.

roehhh

Кросовер оснащений двома електродвигунами: 116-сильний призводить в рух передні колеса, 71-сильний – задні. Для моделі можна буде замовити бездротову зарядку: батарея почне «заправлятися», як тільки машина опиниться на спеціальному майданчику. Крім того, в список устаткування Marvel X увійде адаптивний круїз-контроль.

Схожі записи