Компанія Borgward представила електричний кросовер BXi7

Borgward BXi7 – являє собою електричну модифікацію кросовера BX7, який дебютував на Франкфуртському автосалоні 2015 року. До цього часу модель пропонувалася з бензиновими двигунами і гібридними силовими установками.

bxi72

Від бензинового BX7, електричний кросовер відрізняється тільки заглушкою на місці решітки радіатора і синіми декоративними вставками на кузові і в салоні.

. . . . . .

Габарити BXi7 ідентичні бензинової версії: довжина – 4715 мм, ширина – 1911 рр мм, висота – 1690 мм, колісна база – 2760 мм.

Borgward BXi7 укомплектований 242-сильною електричною установкою (390 Нм), що складається з двох однакових електродвигунів (по одному на вісь), і тягової батареї ємністю 49 кВт* год. Заявлений запас ходу – 308 км.

Читайте також: Tesla показала зображення невідомої новинки

Власник зможе обирати один з п’яти режимів для поїздки: Eco, Comfort, AWD, Sport, Sport +. Для трьох з них доступний повний привід. До 100 км / год електрокросовер розганяється за 7,9 с. Максимальна швидкість – 195 км/г.

bxi71

Borgward – західнонімецька компанія, заснована Карлом Боргвард і існувала з 1929 по 1961 роки. У 2015 році китайський концерн BAIC придбав права на торгову марку і всерйоз намірився повернути Borgward із забуття. Автомобілі відродженої німецької марки поки продаються тільки в Китаї, але до кінця нинішнього року компанія планує почати продажі і в Європі. Більш того, в китайські власники хочуть запустити виробництво машин для європейського ринку якраз на історичній батьківщині марки Borgward – в німецькому місті Бремен.

Схожі записи