Електромобіль BMW i5 матиме електродвигун з розширеним діапазоном

picture_11_bmw-i3-and-i8

Серед трьох німецьких марок класу люкс, компанія BMW першою налагодила виробництво і продаж електромобілів. До і-лінії електрокарів BMW входить екстраординарний і технічно “просунутий” і3, що є маленьким хетчбеком, а також сексуальний і дорогий і8, що є, в свою чергу, гібридним спортивним купе. Тепер увазі шанувальників електромобілів представлено BMW i5.

Електрокар BMW і5 є ближчим до кросовера, аніж до звичайної пасажирської машини. Зі слів виробника: корпус електромобіля буде підсилений за рахунок використання вуглеволоконних матеріалів, що застосовувались у попередніх автомобілях. Дана технологія також зробить електромобіль легшим, наприклад, в порівняні з моделлю С Тесла – важливим конкурентом для електромобілів компанії BMW. Також і5 буде забезпечений електродвигуном розширеного діапазону, що працюватиме в першу чергу, як електродвигун, на відміну від гібридного двигуна, що перестає працювати як тільки з’являється потреба у великій потужності. В той час, як BMW і3 є “другим” чи, навіть, “третім” автомобілем в домі, автовласники стверджують про потребу в “першому” автомобілі в домі, яким і може бути BMW і5.

Отже, BMW має серйозні наміри, компанія готова запропонувати широкий вибір електрокарів на будь-який смак. Також варто зауважити, що компанія BMW намагається випередити компанію Тесла з її Tesla Model S, а з повноцінним електродвигуном це цілком можливе завдання.

Схожі записи