Китайський кросовер Luxgen U5 став електрокаром

Кросовер Luxgen U5 від тайванської автомобільної компанії, став електромобілем. Перші офіційні фотографії опублікувала прес-служба автовиробника.

i5

Luxgen показав перші офіційні фотографії нової версії кросовера U5, який вперше отримав повністю електричну силову установку. Варто відзначити, що кросовер був представлений тільки влітку 2017 року, і вже зараз представлена ​​нова версія, що отримала не тільки нову силову установку, але і деякі зміни в дизайні.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

 На жаль компанія поки не повідомляє будь-які технічні характеристики майбутньої моделі. Однак уже відомо, що реалізація майбутньої новинки почнеться вже в 2018 році, правда вартість поки залишається невідомою.

i52

. . . . .

Нагадаємо, що поточна версія кросовера Luxgen U5 оснащується силовим агрегатом з робочим об’ємом 1,6 літра і максимальною потужністю до 120 кінських сил. У парі з мотором встановлюється механічна коробка передач на п’ять ступенів, однак привід виключно передній.

i53

Автомобіль обладнаний сучасною мультимедійно-навігаційною системою з великим дванадцяти дюймовим сенсорним дисплеєм, системою контролю сліпих зон, системою відеоогляду на 360 градусів, а також системою автоматичного паркування.

Схожі записи