Китайський електромобіль Lucid Air тестують на вулицях Сан-Франциско

lucid-air-elektrechnyj

Вперше після представлення ще минулого року свого розкішного електромобіля Air, компанія Lucid Motors випустила його на міські вулиці в США для тестування і обкатки в реальних дорожніх умовах. Новий електромобіль був помічений на околицях Сан-Франциско та в інших місцях штату Каліфорнії, де він пересувався без жодного камуфляжу, і був знятий на відео випадковим очевидцем.

Lucid Air – це преміальний електричний седан молодої китайської компанії Lucid Motors. Минулого року компанія анонсувала плани щодо початку будівництва виробничої фабрики в штаті Арізона, а вихід серійного електромобіля на ринок був обіцяний на 2018 рік. Ціна нового електромобіля Lucid Air буде коливатися в межах 100 тис. доларів США. Основним своїм конкурентом в Lucid Motors називають електромобіль Tesla Model S.

lucid-air-elektrechnyj-3
lucid-air-elektrechnyj-4

Китайський електромобіль привертає увагу елегантним дизайном з незвичайними світлодіодними фарами. У його салоні – велика кількість рідкокристалічних дисплеїв найрізноманітніших форм і розмірів.

Як і «Тесла», компанія почала приймати попередні замовлення відразу ж після презентації автомобіля для того, щоб упевнитися в попиті і забезпечити більший обсяг фінансування. Перші 255 примірників зарезервовані як “спеціальний випуск”, депозит на які становить $ 25500, тоді як для попереднього замовлення базової версії автомобіля потрібно буде внести $ 2500.

lucid-air-elektrechnyj-2
lucid-air-elektrechnyj-1

Нагадаємо, електромобіль Lucid Air отримав два електродвигуни (по одному на кожну вісь) сумарною потужністю 1000 к.с., які забезпечують йому розгін до «сотні» за 2,5 с, і може розвинути максимальну швидкість 315 км/год. Покупцям запропонують на вибір два види акумуляторних батарей – на 100 і 130 кВт*год в залежності від комплектації. Запас ходу електромобіля в топовій версії складає 640 км.

Схожі записи