Китайська компанія BYD планує потроїти продажі електромобілів вже у цьому році

byd-tang

Провідний китайський виробник електромобілів, BYD Company, планує майже в три рази збільшити продажі електричних транспортних засобів в Китаї у цьому році. Таку заяву зробив голова компанії Ван Чуанфу на недавньому брифінгу в Гонконзі.

І їхня заява звучить правдоподібно, адже в 2015 році компанія продала 58 000 електромобілів BYD, чим потроїла свої попередні результати. Нескладно підрахувати, що на 2016 рік компанія ставить собі за мету продати в Китаї 150 000 електричних транспортних засобів (EVS).

byd-e6-electric-taxi-in-service-in-shenzhen-china

Ще одним підтвердженням правдоподібності такої заяви є повна підтримка розвитку галузі автобудівництва електромобілів та гібридів Китайським урядом. Передбачається, що така підтримка продовжуватиметься наступних 2-3 роки, аж до досягнення їхньої мети – п’ять мільйонів електричних транспортних засобів кінця десятиліття. Також Китай активізував будівництво інфраструктури зарядок для електромобілів, а його стимулювання ринку забезпечило в минулому році продаж 331000 електромобілів та гібридів.

byd_e6

За такої підтримки китайського уряду, компанія BYD Company зараз стрімко розвивається, а чистий дохід компанії в минулому році зріс майже в сім разів.

Читайте також на нашому сайті про електромобілі EcoAutoinfo.com (ЕкоАвтоІнфо) – Ілон Маск представив Tesla Model 3 – перші фото.

Схожі записи