Китайці збільшили пробіг найдешевшого в світі електромобіля

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling представило оновлену версію електромобіля Baojun E100, який вважається найдешевшим електромобілем в світі. Після модернізації у моделі, зокрема, збільшився максимальний запас ходу без підзарядки.

elektrominininii4

Компактний електрокар, оснащений єдиним 40-сильним агрегатом, отримав вдосконалений блок акумуляторів. Таким чином, максимальний пробіг Baojun E100 збільшився з колишніх 155 до 200 кілометрів.

. . . . . .

Модернізація позначилася на вартості електрокара, ціни на який тепер починаються від 7,3 тис. доларів, що на 1,7 тис. доларів дорожче попередньої версії.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Baojun E100, зовні схожий на Smart ForTwo, був представлений в серпні 2017 року. Електрокар оснащений ABS, системою розподілу гальмівних зусиль, електричним підсилювачем рульового управління, системою розпізнавання пішоходів, електронним гальмом стоянки і парктроніком.

. . . .

Крім того, в базове оснащення входить мультимедійний комплекс з семидюймовим дисплеєм і точкою доступу Wi-Fi. Покупцям топових версій також запропонують сенсорний екран і систему безключового доступу в салон.

Схожі записи