Kia представила серійний електричний кросовер

Компанія Kia представила серійну версію електричного кросовера Niro EV, прототип якого показали на початку 2018 року. Публічна прем’єра серійного електромобіля відбулася на мотор-шоу в південнокорейському Чеджудо.

niroseriya

Електричний кросовер запропонують з блоком акумуляторів ємністю 39,2 кВт-год, які дозволять проїхати без підзарядки до 240 кілометрів. Топовий варіант електрокара оснастять комплектом батарей на 64 кВт-год, що забезпечують максимальний пробіг в 380 кілометрів.

. . .

Список допоміжної електроніки включив систему запобігання фронтальних зіткнень, функцію дотримання рядності руху, адаптивний круїз-контроль, а також систему допомоги при виїзді з парковки заднім ходом.

У Kia заявили, що компанія вже отримала понад 5000 замовлень на Niro EV в Південній Кореї. Крім того, представники марки відзначили, що в 2017 р. їм вдалося реалізувати майже 24 тис. гібридів Niro PHEV.

. . . . . .

niroseriya2

Поки корейська марка не розсекретила ціни електричного кросовера. Більш детальна інформація про оснащення новинки, а також про її вартість корейська марка обіцяє озвучити в найближчий час.

Схожі записи