Infiniti показав тизер першого електричного седана

Преміальний бренд Infiniti показав перше зображення електричного седана, офіційний дебют якого відбудеться вже в січні 2018 року на Детройтському автосалоні.

infit3

Уже в січні 2018 року на Детройтському автосалоні буде представлений перший електричний седан від преміального бренду Infiniti. Компанія вирішила опублікувати перший тизер, показавши передню частину автомобіля.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

На даний момент відомо, що в рамках автомобільного шоу буде показаний концептуальний автомобіль, який покаже публіці нову власну платформу майбутніх моделей, новий корпоративний стиль компанії, а також дасть поняття про майбутні електрокари Infiniti.

 

infit

Раніше компанія оголосила про намір випустити власний елетромобіль преміального сегмента. При цьому в компанії повідомили, що на ринок буде випущена абсолютно нова модель, побудована на власній платформі. Тому в січні варто очікувати від компанії дійсно цікаву новинку.

infit2

За попередньою інформацією, перша електрична модель надійде в продаж тільки в 2019 році. На жаль будь-якої технічної інформації на даний момент немає, і швидше за все з’явиться тільки під час офіційного дебюту.

Схожі записи