Infiniti почне виробництво електрокарів в 2021 році

Компанія Infiniti почне серійне виробництво автомобілів з електрифікованими силовими агрегатами з 2021 року. Про це повідомляє прес-служба бренду з посиланням на президента і виконавчого директора Хірото Сайкава. За словами топ-менеджера, ряд дизайнерських рішень для нових машин буде запозичений у концепту Q Inspiration, який був представлений на автосалоні в Детройті.

infinitii

Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею. У компанії пояснили, що завдяки цьому усувається необхідність в зовнішньому джерелі зарядки, що значно розширює запас ходу і в той же час забезпечує покупцям типові переваги повноцінного електромобіля (EV).

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Також в 2021 р Infiniti представить свій перший повністю електрокар. Раніше повідомлялося, що це буде абсолютно новий автомобіль бренду. При створенні електромобіля буде враховуватися досвід компанії Nissan в області машин з електричною силовою установкою. Зовні новинка, швидше за все, буде нагадувати концепт Emerg-e Concept, який був вперше показаний в 2012 році.

Схожі записи